Odkyslovanie
Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Úprava kyselín - Odkyslovanie
Dané klimatické podmienky vytvárajú z ročníka na ročník rozdielne pomery obsahov kyselín, čoho dôsledkom je často disharmonická chuť. Pre neutralizáciu kyselín možno použiť osvedčené postupy ako bežné odkyslenie, jemné odkyslenie, odkyslenie podvojnými soľami a rozšírené odkyslnie podvojnými soľami vždy podľa stupňa kyslosti a podielu kyselín.
Neoanticid 67g
Neoanticid je špeciálne vybrané vápno pre dvojité odkysľovanie vín. Zrážaný, chemicky čistý uhličitan vápenatý E 170 pre potraviny (obmedzené..., detail
Neoanticid 5kg
Neoanticid je špeciálne vybrané vápno pre dvojité odkysľovanie vín. Zrážaný, chemicky čistý uhličitan vápenatý E 170 pre potraviny (obmedzené..., detail
Neoanticid 335g
Neoanticid je špeciálne vybrané vápno pre dvojité odkysľovanie vín. Zrážaný, chemicky čistý uhličitan vápenatý E 170 pre potraviny (obmedzené..., detail
Neoanticid 20kg
Neoanticid je špeciálne vybrané vápno pre dvojité odkysľovanie vín. Zrážaný, chemicky čistý uhličitan vápenatý E 170 pre potraviny (obmedzené..., detail
Kalinat 1kg
Kalinat je hydrogenuhličitan draselný určený na šetrné odkyslenie vín a muštov so zvláštnym zreteľom na rýchle vypadávanie kryštálov. Použitím..., detail
Kalinat 134g
Kalinat je hydrogenuhličitan draselný určený na šetrné odkyslenie vín a muštov so zvláštnym zreteľom na rýchle vypadávanie kryštálov. Použitím..., detail
Kalinat 5kg
Kalinat je hydrogenuhličitan draselný určený na šetrné odkyslenie vín a muštov so zvláštnym zreteľom na rýchle vypadávanie kryštálov. Použitím..., detail