Stabilizácia proti mikrobiologickým zákalom
Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Stabilizácia - Stabilizácia proti mikrobiologickým zákalom
Predajné je len mikrobiologicky bezchybné víno. Okrem hygieny pivničných priestorov je sírenie v dostatočnom množstve a sústavná kontrola rozhodujúcim faktorom, pre plnenie bezchybných vín. Podpornými činidlami sú vitamín C a kyselina sorbová.
Sorbol 25kg
Zamedzuje sekundárne kvasenie vo fľašiach. Má inhibičný účinok proti kvasinkám a plesniam (nie proti baktériám). ., detail
Ercobin 50g
Čistý vitamín C so stabilizačným antioxidačným účinkom. Ošetrené vína dosiahnu po naplnení do fliaš rýchlejšie plnohodnotný buket., detail
Oenodose 5g 1x3ks
Šumivé kombinované sírne tablety vhodné aj na zasírenie vín v menšíchnádobách. Dávkovanie: 1 tableta v 100 l uvoľní 45 mg voľnej SO2 /1 l1 tableta v..., detail
Sorbol 1kg
Zamedzuje sekundárne kvasenie vo fľašiach. Má inhibičný účinok proti kvasinkám a plesniam (nie proti baktériám). ., detail
Oenodose 5g 14x3ks
Šumivé kombinované sírne tablety vhodné aj na zasírenie vín v menšíchnádobách. Dávkovanie: 1 tableta v 100 l uvoľní 45 mg voľnej SO2 /1 l1 tableta v..., detail
Ercobin 1kg
Čistý vitamín C so stabilizačným antioxidačným účinkom. Ošetrené vína dosiahnu po naplnení do fliaš rýchlejšie plnohodnotný buket., detail