Úprava senzorických vlastností
Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Úprava senzorických vlastností
Rozhodujúcim kritériom, ktoré určuje hodnotu každého vína je senzorické hodnotenie. Základným stavebným kameňom dobrej kvality je samozrejme vinohrad a surovina a následne dôsledná fermentácia muštu. Od fermentácie cez štádium mladých vín až po plnenie do fliaš platí zásada nielen udržania kvality vín, ktoré sa kedysi dorábali s veľkou námahou, ale jej neustáleho zlepšovania, ktoré vedie k výrobe špičkových vín. Možnosti sú veľmi rôznorodé a mali by sa vždy zvoliť a zabezpečiť na základe výsledkov predchádzajúcich pokusov.
Gerbinol® CF 50g
Adsorbent trieslovinových substancií založený na želatíne, silikátoch a vyzine so zjemňujúcim a harmonizujúcim efektom, bez kazeínu. Gerbinol CF..., detail
Degustin 50g
Špeciálny granulovaný preparát k odstráneniu horkých a rušivých tónov vo vínach, detail
Degustin 1kg
Špeciálny granulovaný preparát k odstráneniu horkých a rušivých tónov vo vínach, detail