Úprava senzorických vlastností

Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Úprava senzorických vlastností

Rozhodujúcim kritériom, ktoré určuje hodnotu každého vína je senzorické hodnotenie. Základným stavebným kameňom dobrej kvality je samozrejme vinohrad a surovina a následne dôsledná fermentácia muštu. Od fermentácie cez štádium mladých vín až po plnenie do fliaš platí zásada nielen udržania kvality vín, ktoré sa kedysi dorábali s veľkou námahou, ale jej neustáleho zlepšovania, ktoré vedie k výrobe špičkových vín. Možnosti sú veľmi rôznorodé a mali by sa vždy zvoliť a zabezpečiť na základe výsledkov predchádzajúcich pokusov.

Erbsloh PVPP 50g

Erbsloh PVPP 50g

6.00 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

100 % čisté PVPP., detail

Kal-Casin Leicht 50g

Kal-Casin Leicht 50g

3.10 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

Kazeinát k eliminácii trieslovín., detail

Kal-Casin Leicht 1kg

Kal-Casin Leicht 1kg

47.94 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

Kazeinát k eliminácii trieslovín., detail

Gerbinol® CF 50g

Gerbinol® CF 50g

4.80 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

Adsorbent trieslovinových substancií založený na želatíne, silikátoch a vyzine so zjemňujúcim a harmonizujúcim efektom, bez kazeínu. Gerbinol CF..., detail

Degustin 50g

Degustin 50g

3.65 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

Špeciálny granulovaný preparát k odstráneniu horkých a rušivých tónov vo vínach, detail

Degustin 1kg

Degustin 1kg

37.92 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

Špeciálny granulovaný preparát k odstráneniu horkých a rušivých tónov vo vínach, detail

strany: << < 1 2 3 [4]