Tannivin® Amalfi 100 g

Tanín na podporu a stabilizáciu vôní hlavne u bielych a ružových vín

Na sklade 4 ks
39,36 €
32,- € bez DPH
Značka: Erbsloh
EAN kód: 8586015784088
Obj. číslo: 463423213

Tannivin® Amalfi je zmes hydrolyzovateľných a kondenzovaných tanínov extrahovaných z citrónovej kôry. Tannivin® Amalfi sa používa najmä na biele vína a ružové vína, ale aj na červené pri alkoholovom kvasení, vyzrievaní, ale hlavne pred plnením vín do fliaš.

  • Ochranný účinok na prekurzory aromatických zložiek vín a nápojov
  • Znížená potreba sírenia
  • Zvýrazňuje kvetinové a citrusové aromatické zložky vín
  • Vysoký antioxidačný účinok, zlepšuje vývoj vo fľaši a predlžuje trvanlivosť bielych a ružových vín
  • Zvýšená sviežosť a omladenie v unavených vínach
  • Väčšia štruktúra bielych a ružových vín
  • Granulovaná forma tohto tanínu = ľahká rozpustnosť

NÁŠ TIP: Ideálny tanín pre svieže, ovocné biele a ružové vína. 

Dávkovanie a aplikácia:

Presnú dávku odporúčame stanoviť v laboratórnych, alebo senzorických testoch podľa odrody a typu vína.

Biele/Ružové vína: 1 - 15 g/hl
Červené vína: 1 - 10 g/hl

Požadovanú dávku rozpustite vo vode s teplotou 40 - 50 °C. Roztok dôkladne pretrepte a nechajte vychladnúť pokiaľ nebude mať izbovú teplotu. Tento roztok pridajte k celkovému objemu vína a dobre premiešajte.

Súbory na stiahnutie: