Senso Ü je tekutý kombinovaný prípravok z arabskej gumy a manoproteínov. Vďaka špeciálnemu zloženiu podporuje stabilitu vín proti vypadávaniu koloidných a kryštalických zákalom.
- Prevencia, stabilizácia koloidných a kryštalických komplexov
- Zabraňuje vypadávaniu častíc farbív u červených a ružových vín
- Zníženie pocitu trpkej a horkej chute.
- Zaokrúhľuje , umocňuje telo a plnosť vo víne
- Starostlivý výber surovín zabezpečuje veľmi malý vplyv na filtráciu
Dávkovanie a aplikácia:
Biele a ružové vína: 50 – 150 ml/hl
Červené vína: 100 – 150 ml/hl
Maximálna povolená dávka: 150 ml/hl
Senso Ü sa pridáva niekoľko hodín pred fľašovaním. Požadovanú dávku treba rozriediť v menšom objeme vína a za stáleho miešania pridať do celého objemu.