Stabilizácia
Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Stabilizácia
Spotrebiteľ samozrejme očakáva bezchybné víno aj z optického hľadiska. Tu treba prijať potrebné opatrenia, aby sa nevyskytli žiadne mikrobiologické zmeny a zákaly. Ani víno s vylúčenými kryštálikmi kyseliny vínnej, nie je akceptovateľné.

Sorbol 25kg
Zamedzuje sekundárne kvasenie vo fľašiach. Má inhibičný účinok proti kvasinkám a plesniam (nie proti baktériám). ., detail

Ercobin 50g
Čistý vitamín C so stabilizačným antioxidačným účinkom. Ošetrené vína dosiahnu po naplnení do fliaš rýchlejšie plnohodnotný buket., detail

Oenodose 5g 1x3ks
Šumivé kombinované sírne tablety vhodné aj na zasírenie vín v menšíchnádobách. Dávkovanie: 1 tableta v 100 l uvoľní 45 mg voľnej SO2 /1 l1 tableta v..., detail

Kali-Contact 1kg
Špeciálne pripravené zárodočné kryštály určenéna rýchle vypadnutie vínneho kameňa., detail

Kali-Contact 25kg
Špeciálne pripravené zárodočné kryštály určené na rýchle vypadnutie vínneho kameňa., detail

Sorbol 1kg
Zamedzuje sekundárne kvasenie vo fľašiach. Má inhibičný účinok proti kvasinkám a plesniam (nie proti baktériám). ., detail

Oenodose 5g 14x3ks
Šumivé kombinované sírne tablety vhodné aj na zasírenie vín v menšíchnádobách. Dávkovanie: 1 tableta v 100 l uvoľní 45 mg voľnej SO2 /1 l1 tableta v..., detail