VinoStab 2.0 20 kg

Karboxymethylcelulóza (CMC) pre dlhodobú stabilizáciu kryštálov vínneho kameňa.

Novinka
Na sklade 3 ks
130,38 €
106,- € bez DPH
Značka: Erbsloh
Obj. číslo: 471423539

Najnovší produkt VinoStab® 2.0 je špeciálne vyvinutý tak, aby zabezpečil jedinečnú filtrovateľnosť a zároveň zachoval ochranu pred vyzrážaním vínneho kameňa. Vďaka novému výrobnému procesu  ponúka VinoStab® 2.0 vynikajúce filtračné vlastnosti – aj pri vysokých dávkach. Táto výhoda zostáva stabilná počas celého procesu filtrácie, čo umožňuje vysoko efektívne procesy filtrácie a plnenia do fliaš. VinoStab® 2.0 sa ľahko dávkuje a možno ho integrovať do flašovacieho procesu bez čakania. Ošetrenie touto CMC novej generácie ponúka vysokú úroveň bezpečnosti aplikácie v kombinácii s vynikajúcim výkonom.

Špeciálna Karboxymethylcelulóza (CMC)  VinoStab® 2.0 prináša tieto výhody:

  • Karboxymethylcelulóza osvedčená dlhoročnými skúsenosťami
  • Starostlivo vybraná základná surovina Karboxymethylcelulózy ( CMC ) bez prímesí
  • Výrazne zlepšená filtrovateľnosť, a to aj pri vyšších dávkach.
  • Medzi aplikáciou a filtráciou nie sú potrebné žiadne čakacie doby.
  • Spoľahlivá stabilizácia proti tvorbe vínneho kameňa počas dlhého časového obdobia.
  • Konštantný výkon počas celého procesu filtrácie.

Dávkovanie a aplikácia:

Dávka: je 100 - 400 ml VinoStab-u 2.0 na 100 L vína podľa nasýtenia vína kryštalickými centrami.

Stabilizačný účinok závisí od nasýtenia ošetrovaných vín. Pre využitie plného potenciálu tohto produktu a dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame dávkovanie v hornom rozsahu spektra, až do 400 ml/100 l. To zaručuje maximálnu účinnosť účinnosť. Odporúčame tiež predchádzajúce laboratórne testovanie na určenie presného potrebného dávkovania.


Zrieďte VinoStab® 2.0 vo víne v pomere: 2:1. Zabezpečte dostatočnú distribúciu v nádrži dôkladným premiešaním. Víno je možné plniť do fliaš priamo bez čakania. Alternatívne je možné VinoStab® 2.0 pridať priamo pomocou dávkovacieho čerpadla.
Vína, ktoré sa majú stabilizovať s VinoStab® 2.0, musia najskôr prejsť vhodnou úpravou bentonitom, najlepšie NaCalit®PORE-TEC. Aj zanedbateľné množstvo bielkovín môže spôsobiť zákalové reakcie. VinoStab® 2.0 by mal byť poslednou aplikáciou pred plnením do fliaš.