Balíčky analýz
-
Celkové kyseliny, prchavé kyseliny, organické kyseliny
(kyselina jablčná, kyselina mliečna, kyselina vínna) - hodnota Winescan N* - neakreditovaná metóda
7,90 €Na sklade -
Chemická analýza ticheho vína na účely certifikácie
A* Akreditovaná metóda
45,- €Na sklade -
Chemická analýza tokajského vína na účely certifikácie
A* - akreditovaná metóda
50,- €Na sklade -
Chemická anlýza vína s pretlakom CO2 na účely certifikácie
A* - akreditovaná metóda
50,- €Na sklade -
Komplet Winescan
(alkohol, cukry-glu/fru, prchavé kyseliny, celkové kyseliny, pH, kyselina - mliečna/jablčná/vínna) N* - neakreditovaná metóda
12,90 €Na sklade -
Malolaktická fermentácia
(organické kyseliny, pH, SO2-voľný) A/N*- akreditovaná / neakreditovaná metóda
9,- €Na sklade -
Predfementačná analýza muštu
(celkové kyseliny, pH, redukujúce cukry, asimiľovateľný dusík) N* - neakreditovaná metóda
12,- €Na sklade -
Rozbor pred fľašovaním
(SO2-voľný, celkové kyseliny, alkohol, zvyškový cukor, tepelný test, test kryštalickej stability) A/N*- akreditovaná/neakreditovaná metóda
19,50 €Na sklade