Samostatné rozbory
-
Bielkovinová stabilita
Určenie dávky bentonitu Tepelný test N* - neakreditovaná metóda
5,- €Na sklade -
Histamín vo víne
N*- neakreditovaná metóda
34,80 €Na sklade -
Pretlak CO2
A* - akreditovaná metóda
5,- €Na sklade -
Relatívna hustota - OIV
(frekvenčným oscilátorom - OIV) A* - akreditovaná metóda
5,- €Na sklade -
Senzorické posúdenie vína
Senzorické posúdenie vína, muštu - Technológ zdegustuje vzorku a napíše hodnotenie a navrhne možnú nápravu.
0,- €Na sklade -
Stanovenie alkoholu
(hodnota - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
3,60 €Na sklade -
Stanovenie alkoholu OIV
(Skutočný - destilačne - OIV) A* - akreditovanou metódou
10,50 €Na sklade -
Stanovenie asimilovanteľného dusíka
N* - neakreditovaná metóda
7,50 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín
(titračne - OIV) A* - Akreditovaná metóda
3,80 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín - Winescan
(hodnota - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
3,60 €Na sklade -
Stanovenie cukru - Wenescan
(hodnota glukóza+fructóza - Wenescan) N* - neakreditovaná metóda
3,60 €Na sklade -
Stanovenie Cukru OIV
(glukóza, fructóza, sacharóza OIV) A* - akreditovaná metóda
10,- €Na sklade -
Stanovenie kryštalickej stability
N* - neakreditovaná metóda
5,- €Na sklade -
Stanovenie kyseliny sorbovej
A* - akreditovaná metóda
9,50 €Na sklade -
Stanovenie obsahu bezcukorného extaktu
Výpočet. A* - akreditovaná metóda
27,- €Na sklade -
Stanovenie obsahu celkového extraktu
Výpočet A* - akreditovaná metóda
22,- €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 celkového
(jednometricky -OIV) A* - akreditovanou metódou
4,50 €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 voľné po odpočte kys. askorbovej
(jednometricky - OIV) A*- akreditovanou metódou
4,- €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 voľného
Jednometricky - OIV A*- akreditovaná metóda
3,- €Na sklade -
Stanovenie pH
N* - neakreditovaná metóda
1,70 €Na sklade -
Stanovenie polyfenolov
N* - neakreditovaná metóda
7,50 €Na sklade -
Stanovenie prchavné kyseliny - Winescan
(hodnota Winescane) N* - Neakreditovaná metóda
3,60 €Na sklade -
Stanovenie prchavých kyselín - OIV
(titráciou po destilácii - OIV) A* - akreditovanou metódou
0,- €Na sklade