Želatina

Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Čírenie - Želatina

zoradiť

Na ošetrenie vín konkrétne pri čírení, vyvločkovaní tuhých častíc bobúľ, znižovaní obsahu trieslovín a pre zlepšenie stability sa používa želatína s kladným nábojom, zvyčajne so stredným stupňom napúčania, kyslého charakteru.

Erbigel 50g

Erbigel 50g

2.85 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

Želatína na čírenie vín., detail

ErbiGel 25kg

ErbiGel 25kg

358.50 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

ErbiGel je prvotriedna, kyslo uzavretá mletá želatína živočíšneho pôvodu (prasacia) určená na aplikáciu v ovocných šťavách, vo víne a v iných..., detail

Erbigel 1kg

Erbigel 1kg

19.80 €

ihneď k odberu

Vložiť do košíka

Želatína na čírenie vín., detail