Ošetrenie rmutu a muštu
Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Ošetrenie rmutu a muštu
Konzistentné kvasenie muštu je nevyhnutné pre vysokú kvalitu vín. Enzýmy, kvasinky, živiny a biologický rozklad organických kyselín pozitívne ovplyvňujú senzorické vlastnosti, chuť a farbu muštu. Využitie biotechnologických produktov, výrazne zlepšuje ďalšie spracovanie muštu. Dôkladné prečistenie muštu je veľmi dôležitým parametrom.
Tannivin® SR 20g
Enologický tanín s najvyššou čistotou - JEMNÝ GRANULÁT Popis výrobku: Tannivin® SR je vyrobený zo špeciálne vyčisteného quebracho tanínu a je..., detail
Tannivin® Galléol 20g
Enologický tanín z hálky duba najvyššej čistoty Popis výrobku: Tannivin® Galléol je špeciálne vybraný a čistený galický tanín, ktorý sa..., detail
Trenolin® Frio DF 1kg
Špeciálny tekutý enzým k efektívnemu odbúraniu pektínu pri chladnej macerácii a pričírení pri nízkych teplotách od 5 °C, bez depsidázy., detail
Seporit PORE-TEC 5kg
Špeciálny vysoko adsorpčný bentonit na ošetrenie muštu POPIS PRODUKTU: Seporit PORE-TEC je špeciálny granulovaný bentonit na ošetrenie muštov. Povolený..., detail
Seporit PORE-TEC 20kg
Špeciálny vysoko adsorpčný bentonit na ošetrenie muštu POPIS PRODUKTU: Seporit PORE-TEC je špeciálny granulovaný bentonit na ošetrenie muštov. Povolený..., detail