Úprava senzorických vlastností
Vinárske potreby - Výroba vína - Biele vína - Úprava senzorických vlastností
Rozhodujúcim kritériom, ktoré určuje hodnotu každého vína je senzorické hodnotenie. Základným stavebným kameňom dobrej kvality je samozrejme vinohrad a surovina a následne dôsledná fermentácia muštu. Od fermentácie cez štádium mladých vín až po plnenie do fliaš platí zásada nielen udržania kvality vín, ktoré sa kedysi dorábali s veľkou námahou, ale jej neustáleho zlepšovania, ktoré vedie k výrobe špičkových vín. Možnosti sú veľmi rôznorodé a mali by sa vždy zvoliť a zabezpečiť na základe výsledkov predchádzajúcich pokusov.
Tannivin® Superb 100g
Špeciálny tanín z dubového dreva Popis výrobku: Tannivin® Superb je tanín z dubového dreva, ktoré je špeciálne upravené. Táto jedinečná..., detail
Tannivin® Grape 20g
Hroznový tanín z vyzretého francúzskeho hrozna Popis výrobku: Tannivin® Grape je nový vyvinutý tanín, ktorý sa vyrába z vybraného francúzskeho..., detail
Tannivin® Grape 250g
Hroznový tanín z vyzretého francúzskeho hrozna Popis výrobku: Tannivin® Grape je nový vyvinutý tanín, ktorý sa vyrába z vybraného francúzskeho..., detail
Erbsloh PVPP 1kg
100 % čisté PVPP. Preparát na báze špeciálne upraveného polyvinylpolypyrolidonu., detail