Laboratórium
-
Bielkovinová stabilita
Analýza bielkovín vo víne a určenie dávky bentonitu
5,60 €Na sklade -
Celkové kyseliny, prchavé kyseliny, organické kyseliny
(kyselina jablčná, kyselina mliečna, kyselina vínna) - hodnota Winescan N* - neakreditovaná metóda
8,10 €Na sklade -
Chemická analýza ticheho vína na účely certifikácie
A* Akreditovaná metóda
48,- €Na sklade -
Chemická analýza tokajského vína na účely certifikácie
A* - akreditovaná metóda
51,30 €Na sklade -
Chemická anlýza vína s pretlakom CO2 na účely certifikácie
A* - akreditovaná metóda
48,- €Na sklade -
Histamín vo víne
N*- neakreditovaná metóda
35,70 €Na sklade -
Komplet Winescan
Stanovenie vybraných parametrov v mušte, alebo víne pomocou špičkového analyzátora FOSS Winescan
14,60 €Na sklade -
Malolaktická fermentácia
(organické kyseliny, pH, SO2-voľný) A/N*- akreditovaná / neakreditovaná metóda
10,20 €Na sklade -
Predfementačná analýza muštu
(celkové kyseliny, pH, redukujúce cukry, asimiľovateľný dusík) N* - neakreditovaná metóda
12,90 €Na sklade -
Pretlak CO2
A* - akreditovaná metóda
7,40 €Na sklade -
Relatívna hustota - OIV
(frekvenčným oscilátorom - OIV) A* - akreditovaná metóda
5,50 €Na sklade -
Rozbor pred fľašovaním
(SO2-voľný, celkové kyseliny, alkohol, zvyškový cukor, tepelný test, test kryštalickej stability) A/N*- akreditovaná/neakreditovaná metóda
22,80 €Na sklade -
Senzorické posúdenie vína
Senzorické posúdenie vína, muštu - Technológ zdegustuje vzorku a napíše hodnotenie a navrhne možnú nápravu.
0,- €Na sklade -
Stanovenie alkoholu
(hodnota - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
4,30 €Na sklade -
Stanovenie alkoholu OIV
(Skutočný - destilačne - OIV) A* - akreditovanou metódou
10,80 €Na sklade -
Stanovenie asimilovanteľného dusíka
N* - neakreditovaná metóda
8,60 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín
(titračne - OIV) A* - Akreditovaná metóda
4,90 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín - Winescan
Stanovenie celkových kyselín v mušte, alebo víne pomocou špičkového analyzátora FOSS Winescan
4,30 €Na sklade -
Stanovenie cukru - Winescan
(hodnota glukóza+fructóza - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
4,30 €Na sklade -
Stanovenie Cukru OIV
(glukóza, fructóza, sacharóza OIV) A* - akreditovaná metóda
14,80 €Na sklade -
Stanovenie kryštalickej stability
N* - neakreditovaná metóda
6,20 €Na sklade -
Stanovenie kyseliny sorbovej
A* - akreditovaná metóda
12,10 €Na sklade -
Stanovenie obsahu bezcukorného extaktu
Výpočet. A* - akreditovaná metóda
27,70 €Na sklade -
Stanovenie obsahu celkového extraktu
Výpočet A* - akreditovaná metóda
22,50 €Na sklade