Laboratórium
-
Senzorické posúdenie vína
Senzorické posúdenie vína, muštu - Technológ zdegustuje vzorku a napíše hodnotenie a navrhne možnú nápravu.
0,- €Na sklade -
Stanovenie pH
N* - neakreditovaná metóda
2,40 €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 voľného
Jednometricky - OIV A*- akreditovaná metóda
3,10 €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 voľné po odpočte kys. askorbovej
(jednometricky - OIV) A*- akreditovanou metódou
3,60 €Na sklade -
Stanovenie alkoholu
(hodnota - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
4,30 €Na sklade -
Stanovenie cukru - Winescan
(hodnota glukóza+fructóza - Winescan) N* - neakreditovaná metóda
4,30 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín - Winescan
Stanovenie celkových kyselín v mušte, alebo víne pomocou špičkového analyzátora FOSS Winescan
4,30 €Na sklade -
Stanovenie prchavé kyseliny - Winescan
Stanovenie prchavých kyselín v mušte, alebo víne pomocou špičkového analyzátora FOSS Winescan
4,30 €Na sklade -
Stanovenie obsahu SO2 celkového
(jednometricky -OIV) A* - akreditovanou metódou
4,40 €Na sklade -
Stanovenie celkových kyselín
(titračne - OIV) A* - Akreditovaná metóda
4,90 €Na sklade -
Relatívna hustota - OIV
(frekvenčným oscilátorom - OIV) A* - akreditovaná metóda
5,50 €Na sklade -
Bielkovinová stabilita
Analýza bielkovín vo víne a určenie dávky bentonitu
5,60 €Na sklade -
Stanovenie kryštalickej stability
N* - neakreditovaná metóda
6,20 €Na sklade -
Stanovenie prchavých kyselín - OIV
(titráciou po destilácii - OIV) A* - akreditovanou metódou
7,10 €Na sklade -
Pretlak CO2
A* - akreditovaná metóda
7,40 €Na sklade -
Celkové kyseliny, prchavé kyseliny, organické kyseliny
(kyselina jablčná, kyselina mliečna, kyselina vínna) - hodnota Winescan N* - neakreditovaná metóda
8,10 €Na sklade -
Stanovenie asimilovanteľného dusíka
N* - neakreditovaná metóda
8,60 €Na sklade -
Stanovenie polyfenolov
N* - neakreditovaná metóda
8,80 €Na sklade -
Malolaktická fermentácia
(organické kyseliny, pH, SO2-voľný) A/N*- akreditovaná / neakreditovaná metóda
10,20 €Na sklade -
Stanovenie alkoholu OIV
(Skutočný - destilačne - OIV) A* - akreditovanou metódou
10,80 €Na sklade -
Stanovenie kyseliny sorbovej
A* - akreditovaná metóda
12,10 €Na sklade -
Predfementačná analýza muštu
(celkové kyseliny, pH, redukujúce cukry, asimiľovateľný dusík) N* - neakreditovaná metóda
12,90 €Na sklade -
Komplet Winescan
Stanovenie vybraných parametrov v mušte, alebo víne pomocou špičkového analyzátora FOSS Winescan
14,60 €Na sklade -
Stanovenie Cukru OIV
(glukóza, fructóza, sacharóza OIV) A* - akreditovaná metóda
14,80 €Na sklade